Om os

Tolure Cosmetics er en ung og dynamisk østrigsk virksomhed, der har dedikeret al sin ekspertise til at hjælpe folk til at føle sig smukkere på en naturlig måde. 

Tolures ekstraordinære blanding af mange års erfaring, ekspertviden og kontinuerlig fremgang hjælper dem med at opfinde skønhedsprodukter, der er blandt de mest effektive højkvalitets innovationer i branchen.

De succesfulde Hairplus og Lipboost'er har taget markedet med storm fra det øjeblik, de blev lanceret. Hairplus Zero, et nyt produkt introduceret i sommeren 2013 er en prostaglandin-frit alternativ til Hairplus. 

Tolure Cosmetics har altid gjort et bevidst valg for at udvikle en linje af kosmetik, der ikke er afhængig af dyreforsøg, og Tolure gør en ære i at sikre at alle deres produkter er fremstillet i Østrig, for optimal ingredienskontrol. 

Kombinationen af Tolures mange års erfaring, ekspertise, sikkert ingrediens valg, kontrolleret produktion og omfattende ekspertrådgivning, sikrer  Tolure en langsigtet tilfredshed hos deres kunder - hvoraf de fleste er forblevet loyale kunder overfor brandet i mange år - helt enkelt - fordi det virker.. 

Sørg for altid at modtage

ÆGTE TOLURE KVALITET!


At være forsigtig er nøglen, især når det kommer til køb af kosmetik via internettet. Vi modtager ofte klager over kendelser af Tolure Kosmetik produkter, som via online shopping portaler er ukorrekte, kopier og i nogle tilfælde aldrig bliver leveret. Desværre kan vi ikke påtage os ansvaret for disse handlinger. Vi kan derimod råde dig til at købe vores produkter enten via www.tolure.dk eller via certificerede forhandlere. Det er den eneste måde at sikre, at du får de produkter, du rent faktisk betaler for.
 
Når det kommer til køb af kosmetik på nettet, er det en god ide at være forsigtig. Man kan risikere at få tilsendt kopivarer, eller varer der er for gamle. Tolure kunder har oplevet, at de har handlet på internet sider, hvor de har fået tilsendt kopi produkter. Vi vil derfor råde dig til at købe dit Tolure produkt enten via de certificerede forhandlere eller via denne web-shop. Så får du med garanti den originale vare med lang udløbsdato. Du kan evt. kontakte os på mail@cair.dk for at få oplyst nærmeste forhandler.


Ønsker du at blive forhandler, så kontakt os på: mail@cair.dk eller 69130613